Aanrijdpalen en afschermpalen

Een effectieve vorm van aanrijdbeveiliging is het plaatsen van aanrijdpalen en afschermpalen. Deze worden vaak toegepast bij het beveiligen van bedrijfsdeuren, machines en andere plekken waar het gevaar van aanrijding bestaat. Deze veiligheidspalen zijn leverbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Bij Figoo kunt u niet alleen terecht voor standaard aanrijdpalen, maar ook voor extra zware afschermpalen met een grotere diameter en wanddikte.

Onze specialisten denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Bel of mail ons via de onderstaande buttons.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl

Montage, inspectie en onderhoud van aanrijdpalen en afschermpalen

Figoo voert niet alleen het plaatsen van aanrijd- en afschermpalen uit, we zijn er ook voor inspectie en onderhoud van alle soorten aanrijdbeveiliging. We adviseren u graag over de beste oplossing en maken een plan op maat. Zo zorgen we er samen met u voor dat uw beveiligingsmaatregelen altijd in de beste conditie verkeren en de veiligheid binnen uw organisatie gewaarborgd blijft.

Voordelen van aanrijdpalen en afschermpalen

Aanrijdpalen en afschermpalen zijn een zeer populaire vorm van aanrijdbeveiliging, vanwege talloze voordelen.

  • Leverbaar in een extra zware uitvoering
  • Thermisch verzinkt mogelijk
  • Optioneel te voorzien van een poedercoating of betonvulling

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u nog vragen over aanrijdpalen of afschermpalen? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor het toepassen ervan in uw bedrijf? Onze experts staan u graag te woord. Bel of mail ons gerust voor advies en een vrijblijvende offerte via de onderstaande knoppen.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl