Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging nodig voor uw parkeergarage, parkeerterrein, machine, magazijn, laaddock of andere constructie? Figoo is uw betrouwbare partner op het gebied van aanrijdbeveiliging. Wij zorgen voor:

 • Advies
 • Inspectie
 • Ontwerp
 • Realisatie
 • Beheer & onderhoud

Bij Figoo spelen we flexibel in op uw wensen en denken we in oplossingen. Van begin tot eind bieden we de totaaloplossing op het gebied van al uw benodigde aanrijdbeveiliging. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl

Verschillende soorten aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is noodzakelijk voor het beschermen van bijvoorbeeld machines, (magazijn)stellingen en talloze andere constructies. Aanrijdbeveiliging vindt u vaak terug op locaties als parkeergarages en bedrijfspanden. Bij Figoo kunt u onder andere terecht voor de onderstaande soorten aanrijdbeveiliging:

 • Kunststof aanrijdbeveiliging
 • Lichte aanrijdbeveiliging
 • Geleideconstructies en vangrail
 • Aanrijdpalen en afschermpalen
 • Buisconstructies
 • Kolombeschermers en stellingbeschermers
 • Wieldwingers

Kunststof aanrijdbeveiliging

Kunststof is een ideaal materiaal voor aanrijdbeveiliging. De duurzame kunststof die we gebruiken is flexibel en veert bij aanrijding terug naar zijn originele staat. Ondanks de flexibiliteit is onze kunststof aanrijdbeveiliging toch bijzonder sterk.

> Lees meer over kunststof aanrijdbeveiliging

Lichte aanrijdbeveiliging

Op plekken waar veel licht transport plaatsvindt is een lichte aanrijdbeveiliging de meest logische keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkplekken met winkelwagens, palletwagens of rolcontainers. Figoo biedt diverse oplossingen en constructies op het gebied van lichte aanrijdbeveiliging.

> Lees meer over lichte aanrijdbeveiliging

Geleideconstructies en vangrail

Voor het geleiden van karren en rolcontainers kan een geleideconstructie enorm bruikbaar zijn. Een geleideconstructie wordt dusdanig gemonteerd dat karren en rolcontainers zich zonder begeleiding in de juiste richting verplaatsen.

> Lees meer over geleideconstructies         > Lees meer over vangrails plaatsen

Aanrijdpalen en afschermpalen

Aanrijdpalen en afschermpalen worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld bedrijfsdeuren, machines en andere (gevaarlijke) plekken te beveiligen tegen een mogelijke aanrijding. Figoo levert deze palen in diverse materialen, kleuren en afmetingen.

Naast standaard aanrijdpalen, biedt Figoo ook afschermpalen in een extra zware uitvoering. Deze afschermpalen hebben een grotere diameter en wanddikte. Net als onze reguliere afschermpalen zijn deze leverbaar in een thermisch verzinkte variant. Optioneel kan de zwaardere uitvoering ook nog worden voorzien van een poedercoating of betonvulling.

> Lees meer over aanrijdpalen en afschermpalen

Buisconstructies

Ook voor diverse buisconstructies neemt u contact op met Figoo. Een buisconstructie is een uitstekend alternatief voor een geleiderail. Deze oplossing is in sommige gevallen zelfs een stuk wenselijker dan een geleiderail, in verband met de luxere uitstraling. Wij verzorgen verschillende buisconstructies voor u in iedere gewenste kleur.

Stellingbeschermers en kolombeschermers

Om vrijstaande kolommen en (magazijn)stellingen te beschermen levert Figoo ook kolombeschermers en stellingbeschermers. Zowel kolombeschermers als stellingbeschermers zijn leverbaar in verschillende soorten en kleuren. Daarnaast maken we ze uiteraard compleet op maat voor uw toepassing.

Wieldwingers

Wieldwingers worden gebruikt als hulpmiddel voor vrachtwagenchauffeurs. Ze dragen bij aan een goede positionering van de vrachtauto voor een dock of laadperron. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten wieldwingers. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Montage aanrijdbeveiliging

Alle vormen van aanrijdbeveiliging kunnen door ons bij u geplaatst worden. We komen graag bij u langs op locatie om zo flexibel in te spelen op uw wensen en u te kunnen voorzien van een deskundig advies over de meest passende vorm van aanrijdbeveiliging.

Contact

Wilt u meer weten over aanrijdbeveiliging of kunnen we u voorzien van een offerte? Vul dan gerust ons offerteformulier in. U kunt ons ook bellen op 06 10 57 86 16 of mailen: info@figoo.nl. Wij zorgen altijd binnen 24 uur voor een passend advies of aanbieding.