Lichte aanrijdbeveiliging

In sommige situaties is een vangrailconstructie niet nodig, maar is lichte aanrijdbeveiliging wel gewenst. Bijvoorbeeld op plekken waar winkelwagens, palletwagens of rolcontainers rijden. Een buisconstructie biedt in deze gevallen uitkomst. Dit koppelsysteem is flexibel maar doeltreffend en leent zich uitstekend voor toepassing in magazijnen en winkels.

Bij Figoo vindt u verschillende typen lichte aanrijdbeveiliging. We denken graag met u mee over welke soort het meest geschikt is voor uw situatie. Meer weten? Neem contact op met onze experts via de buttons hieronder.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl

Voordelen lichte aanrijdbeveiliging

Deze lichte vorm van aanrijdbeveiliging is een populaire keuze als het gaat om retail en magazijnomgevingen. En dat is zeker niet zonder reden. U profiteert namelijk van verschillende voordelen:

  • Licht maar doeltreffend
  • Flexibel koppelsysteem met buizen
  • Uitermate geschikt voor winkels en magazijnen
  • Mogelijkheid om een scheidingshek te bouwen
  • Indien gewenst leverbaar in elke RAL-kleur

Montage, inspectie en onderhoud

Lichte aanrijdbeveiliging bestaat uit een buizenkoppelsysteem van verzinkte buizen die onderling met elkaar verbonden zijn via gietijzeren koppelingen. We verankeren het systeem aan de ondergrond met montage-ankers. Naast de installatie rekent u op ons voor inspectie en onderhoud van uw aanrijdbeveiliging. Zo zorgen we ervoor dat uw veiligheidsconstructie altijd in topconditie verkeert en verzekeren we u van een veilige (werk)omgeving.

Figoo levert niet alleen lichte aanrijdbeveiliging, u heeft bij ons de keuze uit diverse typen beveiliging. Onze specialisten kunnen u adviseren over de best passende vorm voor uw situatie.

Contact opnemen met Figoo

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met lichte aanrijdbeveiliging? We voorzien u graag van meer informatie. Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons of stuur een e-mail via de knoppen onderaan. We reageren altijd binnen 24 uur en denken graag met u mee!

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl