Vangrail plaatsen

Figoo verzorgt vangrails op bedrijfsterreinen en rondom de openbare weg in alle soorten en maten. Onze experts zijn op de hoogte van de laatst geldende normen en richtlijnen op het gebied van bermbeveiliging en richten uw bedrijfsterrein veilig in. U kunt terecht bij Figoo voor:

 • Advies
 • Inspectie
 • Ontwerp
 • Realisatie
 • Beheer & onderhoud

Figoo speelt graag flexibel in op uw wensen en denkt in oplossingen. We voorzien u graag van een totaaloplossing op het gebied van vangrails. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met ons door te bellen naar 06 10578616. Of stuur ons een mail via info@figoo.nl.

Vergroot de veiligheid met een vangrail

De vangrail wordt breed toegepast als aanrijdbeveiliging en is afgeleid van de vangrails die u langs de snelwegen ziet. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om vangrails te laten plaatsen om de veiligheid op het bedrijfsterrein aanzienlijk te vergroten. Vangrails kunnen de veiligheid en verkeersdoorstroming op uw terrein op verschillende manieren vergroten:

 • Beschermen de wanden van het bedrijfspand, zowel binnen als buiten
 • Beschermen machines en andere installaties tegen aanrijdingen door heftrucks
 • Beschermen tegen aanrijdingen tussen voertuigen in parkeergarages

Diverse vangrails plaatsen

Vangrails worden toegepast op onder andere bedrijfsterreinen, in bedrijfshallen en in parkeergarages. U kunt terecht bij Figoo voor het plaatsen van diverse soorten vangrails:

 • Betonnen barriers
 • Houten geleiderail
 • Leuningen
 • Stalen barriers
 • Stalen geleiderail
 • Voertuigkerende leuningen

Bovendien leveren wij de bovengenoemde vangrails in diverse soorten en maten.

Vangrail plaatsen op diverse ondergronden

Vangrails kunnen op diverse ondergronden gemonteerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: aarde, beton, stelconplaten of asfalt. Tevens kunnen we de vangrails aan bestaande palen en spanten monteren. De experts van Figoo controleren uw terrein en denken mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Vangrails op maat

Elke situatie is uniek. Afhankelijk van uw situatie en wensen bepalen we welke vangrail het beste bij u past. Hierbij spelen factoren als gebruiksintensiteit, ondergrond en de vereiste levensduur een rol. Optioneel kan er gekozen worden voor een vangrail in een RAL-kleur. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en denken mee over de best passende oplossing voor uw situatie. Voor iedere ondergrond, binnen of buiten, kan Figoo de ideale vangrail realiseren.

Advies over de vangrail

Voor elke situatie waar vangrails aangebracht dienen te worden, is een specifieke expertise nodig. Figoo beschikt over vakkennis en heeft kennis van de laatst geldende richtlijnen en normen op het gebied van bermbeveiliging. Zo kunnen we u goed adviseren over de juiste vangrail voor uw situatie. Indien nodig komen we bij u op locatie om u te kunnen voorzien van deskundig advies. Wilt u advies over vangrails voor uw situatie? Neem contact met ons op.

foto-1

Figoo garandeert kwaliteit

Figoo maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo bent u lang verzekerd van vangrails van hoge kwaliteit. Tevens heeft ons team van zeer ervaren specialisten alles in huis om de beste vangrails voor uw situatie te plaatsen. Naast het monteren van de vangrails, kunt u rekenen op Figoo voor inspectie en onderhoud. Zo bieden wij u, van begin tot eind, een totaaloplossing op het gebied van bermbeveiliging.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over vangrails of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Figoo via 06 10578616. Of stuur een mail naar info@figoo.nl. We zorgen altijd binnen 24 uur voor een passend advies of een aanbieding.