Geleideconstructies

Een geleideconstructie biedt uitkomst in bedrijfsruimtes en distributiecentra waar karren en rolcontainers verplaatst worden. Dankzij deze constructie verplaatsten rijdende objecten zich moeiteloos en zonder begeleiding in de juiste richting. Dit zorgt voor een extra veilig en efficiënte werkomgeving. Figoo plaatst professionele geleideconstructies en vangrails voor optimale veiligheid in bedrijven.

Wilt u meer informatie over geleideconstructies of weten wat er mogelijk is voor uw bedrijf? Neem via de onderstaande buttons gerust contact op met onze specialisten voor advies of en vrijblijvende offerte.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl

Montage, inspectie en onderhoud van geleideconstructies

Bij Figoo laat u uw geleideconstructie of vangrail niet alleen monteren, maar kunt u ook terecht voor inspectie en onderhoud van uw veiligheidsconstructies. We komen graag bij u langs op locatie om te bekijken wat er mogelijk is en u te voorzien van professioneel advies. Indien gewenst stellen we geheel vrijblijvend een passende offerte voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent voor u overgaat tot de realisatie. Dankzij inspectie en periodiek onderhoud bent u altijd verzekerd van een veilige werkomgeving.

Voordelen van geleideconstructies

Het toepassen van een geleideconstructie als vorm van aanrijdbeveiliging in uw bedrijf of distributiecentrum brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Zowel tijdelijk als permanent toepasbaar
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Minimaal onderhoud
  • Lange levensduur

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over geleideconstructies of het plaatsen van een vangrail? Of wilt u weten welke maatregelen u het beste kunt nemen voor een veilige bedrijfsomgeving? Neem dan contact op met de experts van Figoo. We adviseren u en maken graag een plan op maat. Mail of bel ons gerust via de onderstaande knoppen. We helpen u graag en reageren standaard in 24 uur.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl