Belijning laten plaatsen

Belijning ziet u overal om u heen. Op straat, in winkels en in fabriekshallen. Bent u zelf op zoek naar een expert op het gebied van belijning aanbrengen? Dan is Figoo de juiste partij om uw belijning te laten plaatsen. Heeft u meer informatie nodig over markering aanbrengen of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een offerte aan of neem telefonisch contact op via 06 10 57 86 16.

Belijning aanbrengen; wat betekent dit?

Waar moet u nu aan denken als we het over dit type wegbebakening hebben? Onder belijning vallen onder andere de lijnen en pijlen die u buiten op de weg ziet. Ze zijn bedoeld om structuur aan te brengen. U komt ze verder onder meer tegen in bedrijfshallen en parkeergarages en u kunt ze herkenbaar maken door het gebruik van felle kleuren. Wilt u meer te weten komen over de toepassingsgebieden van dit type wegmarkering en welke voordelen het met zich meebrengt? Lees dan even verder.

Belijning en veiligheid

Veiligheid is vaak de belangrijkste reden om gebruik te maken van wegmarkering. Zo wordt het regelmatig toegepast op de openbare weg voor het aangeven van fietspaden en zebrapaden. Maar ook op de werkvloer kunt u er uw voordeel mee doen. U zet de wegbebakening onder andere gemakkelijk in om afstand te creëren tussen uw personeel en de machines. Rijden er bijvoorbeeld veel heftrucks en vrachtwagens op uw terrein rond, dan is een duidelijke markering onmisbaar om uw werknemers een beschermde werkomgeving te bieden.

Waarom belijning laten plaatsen?

Het voordeel van belijning laten plaatsen is dat het overzicht creëert. U zorgt eveneens voor duidelijkheid door belijning te laten plaatsen. Kijk bijvoorbeeld eens rond in een ziekenhuis. U loopt in de wirwar van afdelingen en spreekkamers veel minder kans om te verdwalen dankzij de overzichtelijke bewegwijzering. Ook buiten op het gigantische parkeerterrein is het fijn als helder staat aangegeven waar u naartoe moet rijden om uw auto te parkeren. Door belijning te laten plaatsen biedt u mensen gemak en dat neemt veel stress weg!

Waar belijning toepassen?

Waar vindt u deze pijlen en lijnen allemaal terug? U ziet ze bijna altijd bij bedrijventerreinen en sporthallen. Daarnaast zijn schoolpleinen, winkels, vliegvelden, magazijnen, werkplaatsen en zelfs heliplatformen plekken waar u ons regelmatig tegenkomt. Met de juiste belijning richt u uw terrein efficiënt in en komt het optimaal tot zijn recht.

Wegmarkeringen: wat zijn de opties?

Bij het laten aanleggen van de markering heeft u keuze uit vele kleuren en diverse materialen. Zo kiezen veel mensen voor wegenverf om belijning te laten plaatsen op looppaden in fabriekshallen. Het pluspunt van wegenverf is dat het goed hecht op vrijwel iedere ondergrond en dat het maar tien minuten nodig heeft om te drogen. Voor beton of asfalt is thermoplast een prima keuze. Dit materiaal gaat tot wel zeven jaar mee en zorgt voor een goede reflectie. Andere opties zijn bijvoorbeeld koudplast of 2-componenten wegenverf.

Belijning aanbrengen laat u doen door Figoo!

Kiest u voor Figoo, dan kiest u voor de best mogelijke kwaliteit. Daarbij maken we gebruik van duurzame materialen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben onze specialisten antwoord op al uw vragen op het gebied van bewegwijzering. Ze nemen u al het werk uit handen en daarnaast heeft u de mogelijkheid om een compleet belijningsplan te laten opstellen. Heeft u vragen? Ons team staat tot uw beschikking!

Belijningsplan laten opstellen

Belijning aanbrengen laat u met een gerust hart over aan Figoo. Wij stellen een volledig belijningsplan en verkeersplan voor u op en u krijgt gedegen advies van onze vakmensen dat is toegespitst op uw situatie. We leveren een totaalpakket dat bestaat uit het ontwerpen en het realiseren van de belijning, waarbij ook de inspectie uiteraard niet ontbreekt. En heeft u uw belijning laten plaatsen? Dan zijn wij tevens de juiste partner voor het onderhoud en het beheer van de wegmarkering.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het laten plaatsen van belijning of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 10 57 86 16 of een mail te sturen naar info@figoo.nl. We helpen u graag verder.