Stalen geleiderail

Stalen geleiderails zijn een essentiële vorm van aanrijdbeveiliging om de veiligheid op bedrijventerreinen, parkeergarages en langs de openbare weg te waarborgen. Bij Figoo hebben we hoogwaardige stalen geleiderails die betrouwbare bescherming bieden tegen aanrijdingen en voertuigen veilig op koers houden. Onze stalen geleiderails voldoen aan de laatste normen op het gebied van verkeersveiligheid en bermbeveiliging en worden al jarenlang gebruikt als een effectieve en duurzame oplossing. Neem voor meer informatie over dit type rail contact met ons op.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl

Waarom kiezen voor stalen geleiderails?

Stalen geleiderails zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, sterkte en veelzijdigheid. Ze zijn in staat om voertuigen op koers te houden en bieden een kerende werking bij ongevallen. Het materiaal dat we gebruiken is thermisch verzinkt staal, waardoor ze bestand zijn tegen weersinvloeden en langdurige prestaties bieden.

stalen geleiderails

Betrouwbare bescherming met stalen geleiderails

Onze stalen rails bieden optimale bescherming tegen aanrijdingen, zowel op permanente locaties als tijdelijke constructies. De stalen barriers zorgen ervoor dat voertuigen tot stilstand komen en voorkomen daarmee potentieel ernstige schade aan gebouwen en installaties. Met deze rails voldoet u aan de strengste eisen op het gebied van bermbeveiliging en verkeersveiligheid.

De beste stalen geleiderails voor verschillende ondergronden

Of het nu gaat om asfalt, beton of andere ondergronden, onze stalen geleiderails kunnen op diverse oppervlaktes worden geplaatst. Onze experts adviseren u graag over welk type geleiderail het beste bij uw terrein past. We kijken naar verschillende factoren, zoals de ondergrond, gebruiksintensiteit en de vereiste levensduur van de constructie, zodat we een optimale oplossing kunnen realiseren.

Maatwerk stalen geleiderails van Figoo

Bij Figoo begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we maatwerk stalen geleiderails die precies aan uw wensen en behoeften voldoen. Onze experts bekijken graag uw locatie en adviseren over de ideale geleiderail die perfect aansluit bij uw terrein.

De ideale stalen geleiderail voor uw locatie

Met onze jarenlange ervaring en expertise in het plaatsen van stalen geleiderails, bieden we de ideale oplossing voor elke locatie, binnen of buiten. Of het nu gaat om een bedrijventerrein, parkeergarage of openbare weg, we zorgen ervoor dat uw terrein optimaal beveiligd is met onze stalen geleiderails.

Onze andere geleiderails

Naast stalen geleiderails hebben we bij Figoo ook andere type geleiderails, namelijk:

  • Betonnen barriers
  • Stalen barriers
  • Houten geleiderails
  • Leuningen
  • Voertuigkerende leuningen

Neem contact op voor informatie en offerte

Voor meer informatie over onze stalen geleiderails en andere oplossingen kunt u contact opnemen met ons deskundige team. We voorzien u graag van advies en een vrijblijvende offerte. We staan klaar om binnen 24 uur te reageren met een passende aanbieding of advies.

Bel: 06 10 57 86 16 Mail: info@figoo.nl